Både innan men framför allt efter Apple hade sitt stora event i San Francisco om sin nya lansering av Iphone 7, har åsikterna varit många om den nya telefonen trots att inte speciellt många har provat den. Du kan billigast få Iphone 7 för 7 500 medan nu för 8 800 kan du billigast få Iphone 7 plus. Här nedanför kommer du som är intresserad av den nya telefonen, kunna läsa om vad recensenter och experter tycker om mobilen, Apples senaste lansering och nya flaggskepp.

Samarbete med Super Marios skapare

Som sagt, för inte så länge sedan visade Apple för första gången upp sin nyaste lansering, Iphone 7, i San Francisco. Apples talesman beskrev alla nya funktioner som folk tidigare hade annat, samt blev mer chockade över vissa. Dessutom överraskade Apple med att de har skapat ett samarbete med Super Marios skapare, och kommer i december år 2016 lansera ett nytt spel som heter Super Mario Go. Men, som du säkert förstår var Iphone 7 den stora nyheten den kvällen och efter att lanseringen var berättad rasade förbeställningarna in på den nya mobiltelefonen till Apple. Dessutom har det haglar in massvis med kommentarer på sociala medier om allt som har med den nya Iphone 7, allt ifrån utseende till tekniska specifikationer och funktioner. Dock är inte de säkra källor utan det är först nu som experter har testat telefonen. Alla recensenter är eniga om att uttaget till hörlurarna på mobilen är borta, vilket var en av de största nyheterna som uppkom. Det är nämligen så att Apple har i samband med Iphone 7 släppt deras nya hörlurar som heter Airpods. De är utan sladd och har alltså en elektronisk anslutning med din telefon så länge den har operativsystemet iOS10. Vissa tycker det är dåligt med att Apple har tagit bort hörlursuttagen om det skulle vara så att kopplingen mellan telefonen och hörlurarna inte fungerar. Då har Apple som har lärt sig av sina tidigare misstag har de givetvis kommit på en lösning till de som är emot förändringen. De har alltså skapat en slags adapter man sätter in i laddar uttaget på mobilen och sedan kopplar in sin hörlurs sladd i den. Givetvis är det krångligare men Apple har tänkt att det är en nödproviant om det skulle vara så att något inte funkar. Dock har de experter som testat hörlurarna tyckt de är troligt bra trots deras förutsättningar. Det är nämligen så att hörlurarna formar sig otroligt bra efter örat och att de inte åker ut speciellt lätt. De passar perfekt för dig spm gymmar ofta och inte vill ha en jobb hängande sladd som stör ditt tränande samtidigt som du vill isolera gymmets musik och istället lyssna på din egna. De nya AirPods isolerar nämligen utomstående ljud väldigt bra, bättre än vad de tidigare hörlurarna gjorde.

Mellanmodell enligt experter

Experterna tycker dock att Iphone 7 är en så kallad mellanmodell, och är relativt lik Iphone 6 och framför allt Iphone 6s. De menar alltså att det är inte värt att köpa en Iphone 7 om man redan har en Iphone 6, utan att man istället ska vänta på en senare version.

 

iphone-7