TheGamersWebshop om gaming och Counter Strike

E-Sportens populäraste spel

Counter-strike eller CS, är ett FPS (First Person Shooter) släpptes år 1999 och har sedan sin release varit otroligt populärt.
Spelet har sålt närmare nio miljoner exemplar, inklusive den nya versionen, Counter-Strike GO.

Inom E-Sport har och är CS den största sporten, efter kommer Starcraft och LoL.

Inom E-Sport är CS som tidigare nämnt det klart största spelet, här ligger också Sverige i toppen.

Något som vi har märkt att Sverige, som är så otroligt duktiga inom E-Sport inte är, är att recensera olika produkter inom Gaming för att hjälpa dig som spelar spel att hitta rätt gaming gear.

Hitta rätt produkt för ditt spelande

TheGamersWebshop recenserar gamingtillbehör såsom tangentbord, möss, musmattor mm, men framförallt Headset.

Headsets har alltid varit något som är otroligt viktigt inom gaming, därefter kommer musen, att musen ska ligga bra i handen och ha en snabb responstid är otroligt viktigt och uppskattat.

Kvalitativa recensioner

Teamet på TheGamersWebshop är tidigare profesionella gamers inom CS, WoW mm och vågar påstå sig ha en otroligt bra och kvalitativ åsikt om produkterna de testar, dom har tidigare haft sponsorer som har givit dom produkter att känna och klämma på, men står nu på egna ben och är helt oberoende av märke eller tillverkare.

Ljudet inom E-sport är den i särklass viktigaste punkten, att exempelvis ha ett Headset som plockar upp både väldigt låga frekvenser och även har bra högfrekvens upptagning med kvalitativt ljud är väldigt viktigt, detta för att lätt kunna höra dig fram och lokalisera din motspelare, för att sedan hjälpa ditt lag (inom CS) att ”eliminera hotet” och vinna den rundan.

Vi har därför gjort gedigna recensioner på headsets, från olika tillverkare som skall passa alla spelare, från nybörjare till proffs.

TheGamersWebshop fyller på med recensioner så fort dom får tag på nya produkter, som sagt finns inga sponsorer, så det kan bli dyrt att köpa in väldigt många produkter för att ge Er, kära läsare en bra och kvalitativ recension!